MST logo

 

Az MST 6 PLUS kombinált kotró rakodógép egy univerzális munkagép amely nem csak földmunkagép.

Az MST 6 PLUS kombinált kotrórakodó gép forgalmazza a Novis Trade Kft.

 

A kotró-rakodó gépek a leggazdaságosabb, leghatékonyabb és legjobb megtérüléssel rendelkező építő gépek az építőipari gép piacon. A ma gyártott kombinált rakodógépek költségmegtakarításban már-már utolérhetetlen földmunkagépek, olyan kezelői élménnyel, tartóssággal és széles körű alkalmazhatósággal, ami összehasonlíthatatlan a régi, használt markológépekkel.

A munkagép piac jelentős szegmensét képzi a kotró-rakodógép ahol az MST 6 PLUS széria is helyet követel magának hatékonyságával, terhelhetőségével, mozgékonyságával és sokoldalúságával, amit a számos gyorsan csatlakoztatható adapter tesz lehetővé. Az MST 6 PLUS kombinált rakodógép 4 fokozatú előre meneti és 4 fokozatú hátra meneti AutoPowershift sebességváltóval van felszerelve, A sebességváltó és a motor együttműködése, tökéletes illeszkedése, minimális fogyasztást és nagyfokú megbízható mozgékonyságot biztosít. 

Nem csak földmunkagép, nem csak egy markoló, vagy homlokrakodó, hanem munkatárs. Egy olyan kotró-rakodógép amely osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

A MST 6 PLUS széria kotró-rakodó gépei árfekvésükhöz viszonyított sokoldalúságukkal az építőipari, közműépítő vagy kertészeti vállalkozások alapgépei lehetnek, hisz egy géppel megoldhatóak a szóródó és raklapos építőanyagok rakodási feladatai, de akár a terep előkészítési-, árokásási- vagy pincetömb kiemelési munkák is könnyen elvégezhetők. A kombinált kotró rakodógép első és hátsó szerelékei speciális munkaeszközökkel is felszerelhetőek, tovább növelve a gép sokrétű alkalmazhatóságát.

A földmunkagép üzemeltetők körében egyre elterjedtebb az MST 6 PLUS kombinált kotró-rakodógép széria, de partnereink egyre több helyen használják mint építőgép, de mezőgazdasági üzemekben is nagyon jól megállja a helyét. Markoló kapacitása nagy, homlokrakodó teljesítménye kiemelkedő, a kotrórakodó gép kezelése egyszerű, kényelmes. A mélyásó szerelék kezelése Yostickkal történik. A joystick konzolja fokozatmentesen állítható a kényelmes munkavégzés érdekében. Oldalirányba eltolható teleszkópos mélyásó-szerkezettel, kiépített hidraulika körrel, kabinból vezérelhető hidraulikus gém-rögzítéssel.

– maximális ásási mélység:                         MST 642: 6014 mm         MST 644: 5418 mm

– maximális gémkinyúlás oldalra:                 MST 642: 7264 mm        MST 644: 7269 mm

Megismerkedne jobban a kotrórakodó gépek paramétereivel?

Nincs más dolga, mint a linkre kattintania, ahol bemutatjuk Önnek az MST 6 PLUS kombinált rakodógép szériát

Képgalériánkban számos képet talál a homlokrakodó és markoló funkciók bemutatásáról, megismerheti a kombinált kotró rakodógépet munka közben.

Alkatrészellátás:

Az MST 6 PLUS kotrórakodó gép széria forgalmazója a Novis Trade Kft., mely vállalja nem csak az MST építőipari gépek alkatrészellátását, hanem igény szerint a náluk vásárolt kombinált kotró-rakodó gép szervizelését is ellátja.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni az MST 6 PLUS  kombinált kotró rakodógép széria előnyeiről, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

A kombinált kotró-rakodógépek szerepe az építőiparban


A kombinált kotró rakodógépek, más néven kombigépek a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban. Terhelhetők, mozgékonyak és sokoldalúak. Egy kombigéppel szinte bármi megoldható, legyen az tereprendezés, alapásás, anyagmozgatás.

Az építőipari földmunkagép palettán egyre kiemelkedőbb helyet foglalnak el az MST 6 Plus kombinált kotrógépek. Ezek a kombinált gépek ROPS/FOPS biztonsági kabinnal vannak ellátva, hidrosztatikus szervokormánnyal és számos kényelmi funkcióval, mint a klimatizált kombigép vezetőkabin.
A mélyásó szerelék működtetése JOYSTICK-al történik. Mindkét model Perkins motorral van szerelve.

A kombinált kotró rakodógép, másnéven kombigép az arany középút a mindennapi rakodási feladatokban is. A kombigépekhez számos rakodó kiegészítő rendelhető, amivel szinte bármit mozgathatunk szakszerűen és biztonságosan.

MST 6 PLUS