A kombinált kotró-rakodógép szerepe a gazdaságban

A kombinált kotró rakodógépek, más néven kombigépek a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban. Terhelhetők, mozgékonyak és sokoldalúak. Egy kombigéppel szinte bármi megoldható, legyen az tereprendezés, alapásás, anyagmozgatás.

Az építőipari földmunkagép palettán egyre kiemelkedőbb helyet foglalnak el az MST 6 Plus kombinált kotrógépek. Ezek a kombinált gépek ROPS/FOPS biztonsági kabinnal vannak ellátva, hidrosztatikus szervokormánnyal és számos kényelmi funkcióval, mint a klimatizált kombigép vezetőkabin.
A mélyásó szerelék működtetése JOYSTICK-al történik. Mindkét model Perkins motorral van szerelve.

A kombinált kotró rakodógép, másnéven kombigép az arany középút a mindennapi rakodási feladatokban is. A kombigépekhez számos rakodó kiegészítő rendelhető, amivel szinte bármit mozgathatunk szakszerűen és biztonságosan.

 

A kotró-rakodó gépek árban a legoptimálisabb a szóba jöhető alternatívák, azaz a rakodó, és a kotró gépek alternatívái között. Kettő az egyben gépekről beszélünk. A kombinált kotró-rakodó gépek nagy előnye az a tulajdonság, hiszen egy kezelővel, egy munkagéppel, több munkafolyamatra is képes, ráadásul, nem kell szállítanunk a munkavégzési helyek között, hiszen lassú járműként vizsgáztatva, a közúton is képes haladni.

A kotró-rakodógép felhasználási területei

Elsősorban az építőpar tudja hatékonyan használni, építő, mélyépítő munkákra. A kotrási mélység, és a rakodó kapacitás nagy előny a csatornázási, kábelfektetési munkálatoknál. De egy általános építési területen is sokoldalú, hiszen a kotrási és rakodási munkálatok mellett tereprendezésben is kiváló egy kombinált kotró-rakodógép.

MST 6 plus kotró rakodó

A kombinált kotró-rakodógép szerelék, adapter kínálata

Amennyiben átgondoltan és tudatosan és nem utolsó sorban hatékonyan szeretnénk használni kotró-rakodó munkagépünket, azokat célszerű adapterekkel kiegészíteni. Az MST 6 Plus Seria rendelkezik gyári adapterekkel, de egyéb munkagép adapterekkel is felszerelhető. Így munkagépünk azonnal számos más területen is kiválóan alkalmas lesz munkavégzésre. Elől nyitható vagy sima rakodókanál, raklapvilla, seprő, vagy betonkeverő szerelék is alkalmazható, míg a hátsó kotrógém felszerelhető különböző méretű mélyásó, rézsűző kanalakkal, bontókalapáccsal, talajfúró eszközzel. Az MST szerelékkínálatában bála fogó, csőfogó szerelékek épp úgy megtalálhatók, mint az egyszerű, vagy speciális emelést segítő egyéb adapterek. Ezen kiegészítők használatával egy kombinált kotró-rakodógép már a mezőgazdasági üzemek hasznos munkagépévé is tud válni.

MST 6 plus Seria

Sokoldalú, mindent tudó és termelékeny kotró-rakodógép

Az MST 6 plus Seria kombináltkotró-rakodógép család egy munkagépben kínálja a rakodógépek és a kotrógépek előnyeit. Természetesen nem minden estbe válthatók ki egy kotró vagy rakodógéppel, de sokoldalúságuk miatt és feladatkompatibilitásuk okán hatékonyságuk megkérdőjelezhetetlen.

MST 6 plus kotró rakodó

Ha többet szeretne megtudni az MST 6 Plus Seria kotró-rakodógép családról, vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel.

A Novis Trade Kft. kizárólagos forgalmazásában kerül Magyarországon piacra z MST 6 Plus Seria kotró-rakodógép család. Amennyiben érdeklődését felkeltettük, kérjük az alábbi űrlap segítségével vegye fel a kapcsolatot értékesítési részlegünkkel, aki teljes körű tájékoztatást adnak a munkagépek beszerzésének menetéről, a finanszírozási lehetőségekről, és egyedi árképzéssel  segítenek abban, hogy Ön egy MST  6 Plus Seria tulajdonosa lehessen.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Miben segíthetünk?

Kérjük írja meg számunkra, hogy pontosan milyen munkagépet szeretne vásárolni, milyen finanszírozási mód mellett. Illetve tegye fel kérdéseit munkatársunknak, aki hamarosan válaszolni fog.


Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek – telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.